ГоловнаТехноLenovo готує до виходу новий ігровий планшет з процесором Snapdragon 8 Gen...

Lenovo готує до виходу новий ігровий планшет з процесором Snapdragon 8 Gen 3

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Геймери  незабаром можуть розглянути перехід на новий варіант планшета Lenovo Legion Y700. Хоча компанія не поділилася багатьма подробицями — лише розпливчасте повідомлення «незабаром». Однак нещодавній список Geekbench 5, яким поділився надійний інформаційний портал Digital Chat Station, проливає світло на потенційне оновлення.

Подробиці

У списку фігурує пристрій Lenovo, імовірно Y700, оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 3 SoC і 12 ГБ оперативної пам’яті. Пристрій набрав 2209 балів в одноядерних і 6509 в багатоядерних тестах. Новий SoC має значно підвищити продуктивність у порівнянні з чіпом Snapdragon 8+ Gen 1 у попередній моделі.

Lenovo Legion Y700

Незважаючи на те, що список Geekbench дає можливість глянути на обчислювальну потужність Y700, деталі щодо інших важливих аспектів, таких як дисплей, накопичувач та ємність акумулятора, все ще оповиті таємницею.

Міжнародна стратегія запуску також залишається незрозумілою, хоча, слідуючи шаблону, встановленому його попередником, глобальний випуск після початкового запуску в Китаї є безперечним варіантом.

Враховуючи, що рік наближається до кінця, вікно випуску Legion Y700 звужується до найближчих тижнів або місяців.

Стрічка новин: