ГоловнаТехноНародний флагман Samsung Galaxy S24 FE буде дорожчим за попередника

Народний флагман Samsung Galaxy S24 FE буде дорожчим за попередника

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Звіт, опублікований раніше цього тижня, показав, що майбутній Galaxy S24 FE від Samsung буде коштувати дорожче, ніж торішній Galaxy S23 FE. Надійний інформатор Арсен Люпен тепер поділився офіційними цінами на смартфон.

Люпін опублікував в соц. мережі X заяву, що Galaxy S24 FE коштуватиме 749 євро за версію 128 ГБ і 809 євро за версію 256 ГБ у Європі. Ці ціни підтверджують чутки про те, що S24 FE буде дорожчим за свого попередника.

Інсайдер також повідомив, що смартфон буде поставлятися в графітовому, м’ятному, жовтому та синьому кольорах, і поділився візуалізаціями всіх варіантів кольорів:

Samsung Galaxy S24 FE

Технічні характеристики Galaxy S24 FE

Новинка отримає більшу 6,7-дюймову панель, порівняно з 6,4-дюймовою у S23 FE. Це був би найбільший дисплей, який коли-небудь бачили на смартфонах серії Galaxy Fan Edition. Його розмір наближається до флагманського S24 Ultra.

За продуктивність відповідатиме Snapdragon 8 Gen 3, або Exynos 2400 – ті самі чіпи, що працюють у флагманській лінійці S24. Однак очікується, що чіп Exynos матиме нижчу тактову частоту, ніж у звичайній серії S24. Ходять чутки, до 100 МГц. Ймовірно, цей варіант буде продаватися в Європі та Азії. Те саме може стосуватися варіанту Snapdragon у США. По суті, ви можете отримати дещо «урізану» версію флагманського чіпа.

Крім того, попередні витоки свідчать про те, що налаштування камери залишаться такими ж, як у S23 FE:

  • 50-мегапіксельна основна камера з OIS;
  • 8-мегапіксельний телеоб’єктив;
  • 12-мегапіксельний надширококутний датчик;
  • 10-мегапіксельну фронтальну камеру.

Стрічка новин: