ГоловнаТехноТри основні характеристики нового POCO F6 5G підтверджено

Три основні характеристики нового POCO F6 5G підтверджено

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi вже анонсувала свій новий Redmi K70E, а сьогодні ми дізналися, що цей самий смартфон вийде на світовий ринок як POCO F6 5G. Це буде один із найпотужніших смартфонів середнього та високого класу на ринку.

Подробиці

Redmi K70E дебютує найближчими днями в Китаї. POCO F6 5G щойно отримав свою першу сертифікацію в IMDA з таким же номером моделі. Таким чином, характеристики Redmi K70E будуть такими ж, які успадкує новий флагман POCO.

Якщо взяти до уваги, що POCO F6 5G буде базуватися на Redmi K70E і що Xiaomi вже розкрила деякі особливості останнього, ми можемо підтвердити, що термінал POCO використовуватиме новий MediaTek Dimensity 8300-Ultra. Це процесор, здатний набрати понад 1 520 000 балів в AnTuTu, що ставить його на той самий рівень, що й смартфон Xiaomi 13 Pro.

Сертифікація нового POCO F6 5G

Крім того, POCO F6 5G, як виявила Xiaomi, матиме акумулятор ємністю 5500 мАг із швидкою зарядкою 90 Вт, що покращить продуктивність і автономність POCO F5 5G. Так само він використовуватиме OLED-екран з роздільною здатністю 1,5K, оперативну пам’ять LPDDR5X і накопичувач UFS 4.0.

Окрім цього, Xiaomi не підтвердила жодних інших функцій. Незважаючи на це, є розмови про те, що POCO F6 5G а, отже й Redmi K70E використовуватимуть основну камеру на 64 МП з оптичною стабілізацією, а також датчик відбитків пальців під екраном.

Головні новини: