ГоловнаТехноAnker випустив Triple Display 14-in-1 USB-C Hub

Anker випустив Triple Display 14-in-1 USB-C Hub

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Китайський бренд “Анкер” представив новий концентратор Triple Display USB-C Hub (14-in-1) на американському та британському ринках. Пристрій дає змогу під’єднатися до трьох моніторів і має різноманітні порти для зручності користувачів. Тепер продажі цієї моделі почалися на кількох європейських ринках.

Подробиці

Новинка забезпечує потужну зарядку до 80W і має порт Gigabit Ethernet, а також USB-C порт зі швидкістю передачі даних 5 Гбіт/с. Пристрій працює від 100-ватного USB-C входу та надає 14 доступних портів для використання. Серед них три USB-A (@5 Гбіт/с) і два USB 2.0 (@480 Мбіт/с). Для під’єднання до зовнішнього монітора передбачено два порти HDMI з роздільною здатністю 4K@60 Гц і 4K@30 Гц, і один порт VGA (1080p з частотою оновлення 60 Гц).

Концентратор Anker Triple Display 14-в-1 USB-C випущений для європейського ринку

Гранична роздільна здатність концентратора знижується до 1080p@60 Гц при використанні всіх трьох дисплеїв одночасно. Прилад не підтримує розширений режим роботи з декількома дисплеями в системах macOS, але оснащений слотами для карт пам’яті microSD/SD і портами для підключення аудіопристроїв. Габарити аксесуара – 15 x 5,4 x 1,7 см.

Концентратор Anker Triple Display 14-в-1 USB-C випущений для європейського ринку

Вартість концентратора в Європі – €79,99. На сайті розробника діє купон із 20% знижкою до 05 листопада. Інформації про доступність приладу на інших ринках Європейського союзу поки немає.

Головні новини: