ГоловнаТехноОпубліковані перші фото, зняті на фотокамеру Xiaomi 14

Опубліковані перші фото, зняті на фотокамеру Xiaomi 14

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

За два дні до дебюту на ринку лінійки Xiaomi 14 китайська компанія опублікувала приклади фотознімків, знятих на камеру молодшої версії флагмана. Апарати Xiaomi 14 позиціонуються виробником як “мисливці за світлом і тінями”.

Подробиці

Оприлюднені Xiaomi фото дійсно мають вражаючий вигляд. Вони дають змогу отримати уявлення про те, на що здатна камера Leica в реальних умовах.

Опубліковані перші фото, зняті на фотокамеру Xiaomi 14

Підписи до зображень свідчать про те, що тильний блок камер містить у собі три об’єктиви з фокусною відстанню 23, 46 і 75 міліметрів. Надширококутний об’єктив не згадується, хоча він має бути.

Опубліковані перші фото, зняті на фотокамеру Xiaomi 14 Опубліковані перші фото, зняті на фотокамеру Xiaomi 14

Встановлений в основному модулі сенсор призначений для забезпечення надширокого динамічного діапазону, поліпшеної деталізації та реалістичніших кольорів. Формат оптичного датчика 1/1,31 дюйма. Він споживає на 42% менше електроенергії, ніж попередник. Це означає, що в режимі зйомки нові камерофони зможуть працювати довше.

Опубліковані перші фото, зняті на фотокамеру Xiaomi 14

Прем’єра новинок відбудеться в КНР через два дні. Крім смартфонів, на презентації буде показано смарт-годинник і нову ОС.

Головні новини: