ГоловнаВійськові технологіїУ соцмережі спливли креслення нової модифікації танка "Армата"

У соцмережі спливли креслення нової модифікації танка “Армата”

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У російських соцмережах з’явилися креслення нового паливозаправника, в основу якого покладено платформу “Армата”. Першою увагу на це звернула редакція видання Army Recognition.

Детально

За основу під час проектування броньованого паливозаправника було взято важку БМП Т-15. Російський оборонпром позиціонує Т-15 як універсальну платформу. Вона придатна для створення не тільки танків, а й БТР, БМПТ, САУ тощо. Жоден із цих проектів на практиці реалізовано так і не було.

У соцмережі спливли креслення нової модифікації танка "Армата"

Розробка, що спливла в соцмережах, призначена для вирішення питання забезпечення паливом підрозділів, які воюють на передовій. Паливозаправник має досить цікаве компонування. Ємності з паливом розташовані в броньованій капсулі, відокремленій від основної машини. Моторний відсік також має свій захист. Передбачається, що такий підхід підвищить живучість паливозаправника на полі бою.

У соцмережі спливли креслення нової модифікації танка "Армата" У соцмережі спливли креслення нової модифікації танка "Армата"

Для посилення бронювання автори розробки запропонували використовувати броню зі вставками з кераміки. Під час розпаду керамічні елементи створюють усередині броні вібрацію. У результаті ударний імпульс розсіюється на всю площу броні.

Головні новини: