ГоловнаТехноSamsung представила 180-доларового конкурента бюджетників Redmi

Samsung представила 180-доларового конкурента бюджетників Redmi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Напередодні в Індії почалися продажі нового бюджетника Samsung. Мається на увазі модель Galaxy A05s. За наступника Galaxy A04s на індійському ринку просять 180 USD.

Подробиці

Galaxy A05s оснащений великим 6,7″ дисплеєм FHD+. Дактилоскопічний сканер, на жаль, бічний, а не підекранний. Втім, для бюджетного сегмента бічний сканер не такий вже й поганий.

Samsung представила 180-доларового конкурента бюджетників Redmi

Тильний модуль камер налічує три сенсори з роздільною здатністю 2, 2 і 50 Мп. Спереду можна виявити 13 Мп “фронталку”. “Серцем” апарата є Snapdragon 680. Він поставляється на ринок із заснованою на Android 13 прошивкою OneUI 5.1. Компанія-виробник обіцяє оновлювати ОС протягом двох років. Апдейти безпеки покупці Galaxy A05s зможуть отримувати не менше чотирьох років.

Samsung представила 180-доларового конкурента бюджетників Redmi

ОЗП-модуль новинки має обсяг 6 ГБ. При бажанні він може бути збільшений до 12 ГБ за рахунок створення у флеш-пам’яті віртуального розділу. Ємність накопичувача дорівнює 128 ГБ. Слота microSD немає. Для поповнення заряду акумуляторного блоку на 5 000 мА*год можна використовувати 25 Вт адаптер.

Головні новини: