ГоловнаТехноRedmi K70 може отримати дизайн у стилістиці Xiaomi 13T

Redmi K70 може отримати дизайн у стилістиці Xiaomi 13T

Перспективне творіння бренду “Редмі” – смартфон K70 – може отримати дизайн у стилістиці Xiaomi 13T. Йдеться про скляну тильну панель замість пластикової і квадратний модуль головної камери з трьома датчиками.

Детально

Відмова від дешевих матеріалів і “пакування” апарату в суцільнометалевий корпус зробить його схожим на моделі вищого цінового сегмента. Також новинці пророкують АКБ на 5000 мА/год.

Redmi K70 може отримати дизайн у стилістиці Xiaomi 13T

Напередодні K70 “сплив” у базі авторитетної бенчмарк-платформи Geekbench під літерно-цифровим позначенням 23117RK66C. Згідно з лістингом, апарат отримав чипсет із 8 ядер (1+2+5) з граничною частотою 3,19 ГГц.

Точна модель процесора залишається невідомою, проте деякі представники експертного співтовариства заявляють про оснащення новинки версією SD8 Gen3, дебютний показ якої має відбутися днями.

Потужність швидкої зарядки K70 буде набагато більшою, ніж у попередньої моделі (90W проти 67W). Деякі з учасників ринку допускають сценарій з оснащенням топової версії новинки адаптером на 120W.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У Мережі з’явилася перша інформація про смартфони серії iPhone 17

Мережа приросла інформацією про перспективний iPhone 17. Перераховані нижче відомості надані аналітиком корпорації Haitong International Securities Джеффом Пу. Подробиці Згідно з експертом, сімнадцяте сімейство зазнає істотних...

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого випуску, легендарна Nokia 3210 від компанії Human Mobile Devices...

Xiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

"Сяомі" планує випустити нові моделі складних смартфонів цього року. Йдеться про "розкладачки" Mix Fold 4 і Mix Flip, стверджує авторитетний "генератор інсайдів" Digital Chat...