ГоловнаТехноУ Мережі з'явилася перша інформація про смартфони серії iPhone 17

У Мережі з’явилася перша інформація про смартфони серії iPhone 17

Мережа приросла інформацією про перспективний iPhone 17. Перераховані нижче відомості надані аналітиком корпорації Haitong International Securities Джеффом Пу.

Подробиці

Згідно з експертом, сімнадцяте сімейство зазнає істотних змін. Серед очікуваних новацій – повна переробка дизайну, поліпшення фронт-камери та зменшення габаритів Dynamic Island, серед інших.

У новій лінійці айфони серії Plus будуть замінені на Slim. Всі інші версії залишаться незмінними. “Сімнадцятки” матимуть екрани від 6,1″ до 6,9″.

Топовий варіант Pro Max буде “упакований” у корпус з титану, а три інші отримають більш вишукані корпуси з алюмінію. Перший із названих пристроїв приросте зменшеним “острівцем” Dynamic Island за рахунок технології “металінзи” для датчика наближення, що призведе до значного скорочення розмірів модуля FaceID.

Моделям iPhone 17 і iPhone 17 Slim пророкують оперативку на 8 Гб укупі з чипами A18 або A19. Покращені варіанти Pro і Pro Max отримають, відповідно, 12 Гб і A19 Pro.

Орієнтовна дата дебютного показу смартфонів модельного ряду iPhone 17 – осінь-2025. Нова серія забезпечить Apple посилення позицій на ринку “розумних” телефонів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно