ГоловнаТехноXiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

Xiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

“Сяомі” планує випустити нові моделі складних смартфонів цього року. Йдеться про “розкладачки” Mix Fold 4 і Mix Flip, стверджує авторитетний “генератор інсайдів” Digital Chat Station.

Подробиці

Заявлений термін офіційної презентації обох новинок – III триместр цього року. Пристрої, за запевненнями персонажа, матимуть схожі характеристики оптики. Головним елементом стане камера на 50 Мп із сенсором 1/1,55″ і OIS. Її доповнюватиме Omnivision OV60A з сенсором 1/2,8″ для 2-кратного телеоб’єктива.

Mix Fold 4 також буде оснащений надширококутною камерою на 12 Мп і перископічним телеоб’єктивом на 10 Мп з оптичним зумом 5х.

Джерело повідомляє, що обидва пристрої отримають підтримку бездротової зарядки, однак конкретні дані про розмір батареї та швидкість зарядки поки невідомі. Також згадується наявність захисту від води, що стане важливим оновленням, оскільки жоден з попередніх складних пристроїв Xiaomi не мав такої функції.

Інсайдер також натякає на надзвичайно тонкий профіль одного з пристроїв, що потенційно робить його найтоншим на ринку після випуску.

Інші чутки про Mix Fold 4 і Mix Flip вказують на те, що вони працюватимуть на процесорі Snapdragon 8 Gen 4 і підтримуватимуть супутниковий зв’язок.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно