ГоловнаТехноЧерез 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого випуску, легендарна Nokia 3210 від компанії Human Mobile Devices (HMD), повертається у зухвало-чорному та епохально-золотистому кольорах.

Подробиці

Кнопкові телефони знову повертаються, оскільки люди все більше прагнуть простих часів. У 2023 році компанія Human Mobile Devices (HMD) зафіксувала подвоєння продажів культового розкладного телефону Nokia 2660 Flip, і прогнозує подальше зростання ринку кнопкових телефонів у 2024 році.

У світі, де майже четверо із десяти (38%) молодих людей у віці 16-24 років стурбовані тим, що проводять занадто багато часу за своїми смартфонами 1 , Nokia 3210 пропонують рішення для цифрового детоксу.

Коментує Ларс Зільбербауер, Маркетинговий директор Human Mobile Devices (HMD):

“Nokia 3210, культурна ікона, яка повертається на вершину світового буму кнопкових телефонів, оскільки споживачі прагнуть збалансувати використання екранного часу з цифровим детоксом. В основі Nokia 3210 лежить простота, що дозволяє користувачам бути повністю присутніми. Забудьте про “прості телефони”. Це веселий телефон 2024 року”.

Nokia 3210 з’явився чверть століття тому. Він швидко став хітом і об’єднав сотні мільйонів людей. У 2024 році він повертається. Тільки цього разу основна увага приділяється тому, щоб відірвати людей від їхніх екранів. Бен Вуд, Засновник Музею мобільних телефонів, коментує: “Оригінальний Nokia 3210 займає особливе місце в серцях багатьох споживачів, як один із телефонів-бестселерів усіх часів. Це
ідеальний продукт для переосмислення сучасної епохи, враховуючи його сильну спадщину та культовий дизайн”.

Nokia 3210 Y2K Gold

“Nokia 3210 вважається одним з найбільш значущих телефонів, які будь коли розробляла компанія Nokia, і він полюбився багатьом, для кого він став першим мобільним телефоном. Цей сучасний погляд на класику дизайну у срібний ювілейний рік неодмінно приверне увагу людей”.

Перезапуск ікони – Nokia 3210 – сприяє зростанню популярності та подальшому відродженню кнопкових телефонів, оскільки все більше молодих людей вимикаються і приєднуються до цифрового детоксу.

Ті, хто хоче відпочити від соціальних мереж, Інтернету та нескінченних додатків (на один день або на вихідні, а, можливо, назавжди), тепер можуть зробити це в стилі кінця дев’яностих – початку нульових.

Оновлений для сучасного покоління, переосмислений Nokia 3210 має витончений ретро-дизайн. Він оснащений всіма основними функціями, які ви очікували від кнопкового телефону, включаючи 2-мегапіксельну камеру зі спалахом (і ліхтариком!) та має витривалий акумулятор на 1450 мАг, який не розрядиться в найнеочікуваніший момент. І оскільки на дворі 2024 рік, легендарний телефон Nokia 3210 оснащений 4G для кришталево чистого зв’язку.

Як і в буремні часи початку 2000-х, Nokia 3210 стане must have стилю життя та аксесуаром цього літнього сезону, і люди обиратимуть його не лише за надійність та бездоганну функціональність. Вони будуть робити це, щоб зробити серйозну заявку про свій новий стиль. Тенденція на все, що пов’язане із Y2K (2000-ми), продовжує набирати обертів, і, більше того, як і в кінці дев’яностих та на початку нульових, модель 3210 доступна лише в трьох яскравих кольорах, що нагадують про цілу епоху: зухвало-чорний та епохально-золотий. І нарешті… Nokia 3210 не був би Nokia 3210, якби в ньому не було змійки – тож вона також повертається.

Nokia 3210 – все просто:

    1. Дизайн: ретро-дизайн 1999 року для “ностальгічної подорожі” користувача.
    2. Потужність: довговічний акумулятор, ємністю 1450 мАг 2 забезпечує до дев’яти з половиною годин роботи в режимі чату.
    3. Ретро-ігри: поставляється зі змійкою – встановіть новий рекорд.
    4. Камера: фотографуйте в стилі 2000-х за допомогою камери на 2 Мп.
  1. Оснащення: ліхтарик.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно