ГоловнаТехноiPad Mini 7 отримає новий чіп та найкращі камери

iPad Mini 7 отримає новий чіп та найкращі камери

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Перспективний iPad Mini отримає набір мікросхем А16, який відмінно зарекомендував себе в Pro-версіях iPhone 14. Встановлення цієї чіп-системи зробить планшетний ПК, офіційний дебют якого очікується наприкінці цього або на початку наступного року, одним з найпотужніших на ринку, вважають в експертному співтоваристві.

Подробиці

Поряд із процесором, апарат отримає низку значущих поліпшень оптики. Серед найочікуваніших – Audio Zoom, опція підтримки відеозапису в ProRes-форматі та програмна функція Photonic Engine для зйомки при малій освітленості.

Також очікується низка візуальних нововведень, включно із сірим, сріблястим, пурпуровим і рожевим колірними рішеннями. Автори інсайду не виключають, що “яблучники” цілком можуть поекспериментувати з іншими кольорами корпусу, однак назвати їх відмовилися.

І, нарешті, знайомі з внутрішньою “кухнею” Apple джерела допускають сценарій з поворотом дисплея в iPad Mini 7. Цей крок, нібито, повинен позбавити пристрій від т. зв. “желейної прокрутки”, кількість скарг на яку з боку власників актуальної моделі “яблучних” планшетів буквально зашкалює.

Додамо, що вся перерахована вище інформація не підтверджена офіційно.

Головні новини: