ГоловнаВійськові технологіїTeledyne FLIR представила більш просунуту версію дрона Black Hornet

Teledyne FLIR представила більш просунуту версію дрона Black Hornet

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Свого часу компанія Teledyne FLIR прославилася на весь світ своїми мініатюрними безпілотниками Black Hornet. Не так давно вона представила нову модель нано-БПЛА. Вона називається Black Hornet 4.

Подробиці

В основу нового літального апарату покладено ту саму концепцію, що й Black Hornet 3. Він призначений для спостереження і розвідки. На відміну від свого попередника новий безпілотник отримав більш корисне оснащення.

Teledyne FLIR представила більш просунуту версію дрона Black Hornet
Дрон Black Hornet 3

Для втілення нових ідей у життя інженерам Teledyne FLIR довелося збільшити габарити безпілотника. Наприклад, його злітна вага зросла з 33 до 70 г. Довжина Black Hornet 4 становить 255 мм. Це на 87 мм більше, ніж у попередньої моделі.

Незважаючи на збільшення габаритів, БПЛА все одно вийшов досить компактним. Вага всього безпілотного комплексу не перевищує 1,3 кг. Дрон легко поміщається в підсумок на бронежилеті.

Black Hornet 4 комплектується новою електрооптичною 12 Мп камерою, здатною передавати на пульт якісне зображення навіть в умовах поганого освітлення. Крім цього, безпілотник отримав більш сучасний тепловізор. Швидкість польоту зросла з 6 до 10 м/с. У повітрі він може перебувати 30 хв. Це на 20% більше, ніж Black Hornet 3.

Головні новини: