ГоловнаТехноiPhone змусив молоду дівчину змінити ім'я

iPhone змусив молоду дівчину змінити ім’я

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Молодій 26-річній мешканці США Сірі Прайс довелося взяти собі інше ім’я. Зараз її звуть Сіз Прайс. За даними The Sun, дівчина була змушена зробити це через голосового помічника iPhone.

Подробиці

Як відомо, розумного асистента звуть Siri. Це ім’я користується популярністю в Единбурзі. У міру появи у знайомих дівчини iPhone вона стала помічати, що звернення до неї призводять до активації голосового помічника. На перших порах це відбувалося тільки під час привітань Hello Siri. Після виходу нових оновлень для активації асистента стало достатньо вимовити просто Siri.

iPhone змусив молоду дівчину змінити ім'я

Сірі Прайс працює в спортзалі. Дівчині доводилося швидко вітатися з відвідувачами, щоб вони не вимовляли Hello Siri. Після виходу оновлень цей прийом перестав спрацьовувати. Будь-яка згадка її імені призводила до активації асистента. Прайс довелося взяти інше ім’я.

Компанія Google у цьому відношенні виявилася набагато далекогляднішою за Apple. Для активації асистента в Android-пристроях використовується команда OK Google. Навряд чи хтось назве свою дитину ім’ям технологічного гіганта.

Головні новини: