ГоловнаТехноСтало відомо, як працює генератор шпалер AI Wallpapers в Android 14

Стало відомо, як працює генератор шпалер AI Wallpapers в Android 14

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Цього тижня Google представила нову лінійку мобільних пристроїв. Крім цього, на презентації було показано нову версію фірмової ОС. На даний момент доступ до Android 14 є лише у власників апаратів Pixel. Вони звернули увагу на появу в програмній платформі досить цікавої функції.

Подробиці

Йдеться про AI Wallpaper, призначену для генерації шпалер за допомогою ШІ. Вони створюються спеціальними алгоритмами за користувацькими запитами. Уперше ця функція з’явилася в травневій бета-версії. За минулий час розробники Google її помітно поліпшили. Принцип роботи AI Wallpaers був показаний журналістами The Verge.

Стало відомо, як працює генератор шпалер AI Wallpapers в Android 14

У налаштуваннях Android 14 є пункт “Створити шпалери за допомогою ШІ”. Після введення користувачем будь-якої фрази нейромережа генерує пов’язане з нею зображення. Його можна тут же встановити як шпалери робочого столу. Для досягнення найкращого результату рекомендується коротко описати структуру, матеріал і колір. До уваги користувача буде запропоновано кілька варіантів зображень.

На поточний момент скористатися новою функцією можна тільки в Pixel 8. Протягом двох-трьох тижнів вона стане доступна власникам флагманських смартфонів сторонніх виробників.

Головні новини: