ГоловнаТехноНазвано смартфони, які першими завтра оновляться до Android 14

Названо смартфони, які першими завтра оновляться до Android 14

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Четвертого жовтня Google почне оновлювати сумісні мобільні пристрої до Android 14. Інформація про це була оприлюднена канадським ритейлером Telus.

Подробиці

Згідно з даними GSMArena, нова програмна платформа буде представлена Google під час презентації лінійки Pixel 8. Першими її отримають усі смартфони Google, випущені після дебюту Pixel 4a. Спочатку передбачалося, що модель Pixel 4a оновлена до Android 14 не буде, однак ця інформація не підтвердилася. Вона отримає нову програмну платформу разом із молодшими моделями.

Після пристроїв Pixel до Android 14 будуть оновлені флагманські апарати, представлені виробниками протягом останніх 2-3 років, а також середньобюджетні пристрої. Це відбудеться протягом кількох тижнів. Що стосується бюджетних смартфонів, то вони отримають нову ОС не раніше середини наступного року.

Одним з основних нововведень Android 14 стане супутниковий зв’язок. На відміну від смартфонів Apple, власники яких можуть користуватися послугами супутникового зв’язку лише в кількох державах, володарі Android-пристроїв зможуть робити це більш ніж у 150 країнах світу. До інших цікавих нововведень можна віднести функцію аналізу стану АКБ за аналогією з iOS, можливість видалення попередньо встановлених аплетів і режим відеореєстратора.

Головні новини: