ГоловнаТехноФлагманський iPhone 15 поступився у дроп-тесті Galaxy S23 Ultra

Флагманський iPhone 15 поступився у дроп-тесті Galaxy S23 Ultra

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

З моменту прем’єри нової лінійки в Мережі з’явилося кілька відеороликів з краш-тестами Pro-версій iPhone 15. Цього тижня ще один краш-тест був опублікований на YouTube-каналі PhoneBuff. Його автори проводять випробування смартфонів на міцність в однакових умовах. Роботизований маніпулятор дає змогу звести елемент випадковості до мінімуму.

Подробиці

Автори каналу вирішили порівняти в тесті топовий смартфон iPhone 15 з Galaxy S23 Ultra. Варто зазначити, що значних пошкоджень обидва апарати зазнали вже після першого падіння, однак скло iPhone 15 у версії Pro Max постраждало від удару набагато сильніше.

Падіння на кут смартфон Apple також пережив гірше за конкурента. Висока ймовірність того, що виною всьому рамка з титану. Велика міцність не дає їй змоги амортизувати удар з таким же успіхом, як рамка з алюмінію.

Після падіння екраном донизу обидва смартфони дістали пошкодження скла. У цьому тесті визначити явного лідера автори YouTube-каналу не змогли. Загалом у кожному з тестів апарати поводилися приблизно однаково. Результати тестування наочно показали, чому смартфони слід експлуатувати у великих і міцних чохлах.

Стрічка новин: