ГоловнаВійськові технологіїBAE Systems перетворила безпілотник T-600 на носій торпед Sting Ray

BAE Systems перетворила безпілотник T-600 на носій торпед Sting Ray

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

BAE Systems AIR розробила спільно з General Dynamics UK, Malloy Aeronautics і L3 Harris безпілотний апарат T-600, здатний нести на борту легкі торпеди. Його можливості були показані під час проведення натовських навчань у Португалії.

Подробиці

Вантажопідйомність T-600 становить 200 кг. Він здатний розганятися до 140 км/год. Радіус дії літального апарату залежить від ваги корисного навантаження. Вона може досягати 80 км. БПЛА має габарити невеликого автомобіля. Під час навчань він успішно скинув у море протикорабельну торпеду Sting Ray.

BAE Systems перетворила безпілотник T-600 на носій торпед Sting Ray

Ніл Епплтон, який очолює в BAE Systems AIR відділ стійких електричних виробів, з цього приводу зазначив, що перетворення безпілотника T-600 на носія інертної торпеди Sting Ray є фантастичним досягненням. Розробку літального апарату було розпочато у 2020 році. Таким чином, демонстратор був створений партнерами в рекордно стислі терміни. Крім скидання торпед Sting Ray, дрон використовуватимуть для евакуації поранених, доставки військам забезпечення тощо. БПЛА T-600 є повністю електричним.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: