ГоловнаТехноПеревага топового iPhone 15 в автономності над конкурентами виявилася мінімальною

Перевага топового iPhone 15 в автономності над конкурентами виявилася мінімальною

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Найбільш автономним апаратом лінійки iPhone 15 є зовсім не Pro Max, а Plus. Найтоповіша топова модель iPhone 15 за тривалістю часу роботи посіла друге місце. Журналісти TechDroider вирішили порівняти її з Android-флагманами.

Подробиці

Учасниками експерименту стали Xiaomi 13 Ultra, Galaxy S23 Ultra, OnePlus 11 і Pixel 7 Pro. Крім цього, для забезпечення його чистоти до числа учасників було додано минулорічний флагман Apple.

Найнижчу автономність показав Pixel 7 Pro. Цей апарат комплектується найбільш ненажерливою SoC. Він пропрацював 8 год. 13 хв. Наступним із забігу вибув OnePlus 11. Час його роботи склав 9 год. 48 хв. iPhone 14 у версії Pro Max пропрацював 9 год. 59 хв.

Xiaomi 13 Ultra протримався рівно 10 годин. Флагман Samsung пропрацював на 27 хвилин довше. На першій сходинці з результатом 10 год. 31 хв. розташувався флагман актуальної лінійки iPhone 15. За словами авторів експерименту, представлений у 2023 році флагман Apple виявився кращим за торішній. Водночас своїх конкурентів на Android він перевершив незначно.

 

Стрічка новин: