ГоловнаТехноУ КНР відбулася презентація першого у світі автомобільного смартфона

У КНР відбулася презентація першого у світі автомобільного смартфона

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Автомобілебудівна компанія Nio представила в КНР перший на планеті автомобільний смартфон. За допомогою Nio Phone автолюбителі зможуть керувати більш ніж 30 автомобільними функціями (налаштування крісел, відкриття і закриття скла, перевірка рівня заряду тягової батареї тощо).

Подробиці

Новинка підтримує досить тісну інтеграцію з розважально-інформаційною системою авто. Смартфон можна використовувати для встановлення точки проходження машини. Маршрут до неї з детальними підказками з’явиться на дисплеї автомобільної медіасистеми. Запущений на смартфоні фільм можна додивитися на екрані медіасистеми. Nio Phone дає змогу керувати автомобілем за допомогою голосових команд.

У КНР відбулася презентація першого у світі автомобільного смартфона

Гаджет комплектується 6,81″ екраном OLED Samsung E6 з роздільною здатністю 2K, Snapdragon 8 Gen 2 і потрійною камерою з датчиками Sony IMX766, IMX707 і IMX890.

У КНР відбулася презентація першого у світі автомобільного смартфона

Ємність АКБ дорівнює 5 200 мА*год. Для заповнення її заряду автомобілісти зможуть використовувати 66 Вт зарядку. Вартість Nio Phone з 12/512 ГБ становить 890 USD. Версія з 12 ГБ/1 ТБ обійдеться в 945 USD. За версію з 16 ГБ/1 ТБ доведеться викласти 1 030 USD.

Головні новини: