ГоловнаТехноПредставлено бюджетного конкурента для EcoFlow: 60 000 мАг і до 200W

Представлено бюджетного конкурента для EcoFlow: 60 000 мАг і до 200W

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Бренд Ambrane анонсував випуск портативної електростанції PowerHub 200, здатної забезпечити безперебійне живлення для різних гаджетів – від компактних смартфонів до холодильників.

Подробиці

Новинка має вражаючу ємність батареї в 60 000 мА/год, що робить її відмінним вибором для тривалих пригод на природі. Вихідна потужність станції – 200W – дає змогу заряджати будь-які домашні пристрої до міні-холодильника включно.

Ambrane PowerHub 200 - портативна електростанція ємністю 60 000 мА/год, що може заряджати будь-які прилади та ґаджети включно до міні-холодильника, презентована офіційно

Апарат може похвалитися різноманітними можливостями зарядки, включно з портами USB-A/QC 3.0/DC і AC, а також цифровим індикатором заряду батареї для відстеження стану живлення в реальному часі. Крім того, в PowerHub 200 вбудовані світлодіодний і SOS-ліхтарики для використання в екстрених ситуаціях.

Пристрій обладнанано багаторівневим захистом чипсета від перевантаження, перегріву та короткого замикання, забезпечуючи безпечну зарядку пристроїв.

Ambrane надає на PowerHub 200 гарантію протягом 365 днів. Цей продукт, який покликаний забезпечити надійне і зручне живлення для великої номенклатури приладів і гаджетів у різних ситуаціях, доступний для купівлі в Індії на Flipkart за ціною в районі $180 у перерахунку з рупій.

Головні новини: