ГоловнаВійськові технологіїФедоров показав новітніх роботів із турелями для ЗСУ

Федоров показав новітніх роботів із турелями для ЗСУ

Михайло Федоров взяв участь у тестуванні 25 наземних роботизованих платформ, розроблених для задоволення потреб ЗСУ. Про це Business Insider повідомив представник платформи Brave1.

Детально

Своїми враженнями з приводу бойових роботів міністр поділився з широким загалом у Facebook. За його словами, незабаром протестовані роботизовані механізми вирушать на фронт.

Федоров показав новітніх роботів з турелями для ЗСУ

Керівник Мінцифри підкреслив, що наземні платформи тестували в польових умовах. Участь у випробуваннях взяли роботи-камікадзе, дистанційно керовані турелі, бойові та логістичні роботи.

Федоров показав новітніх роботів з турелями для ЗСУ

Федоров зазначив, що Україні вдалося досягти істотного прогресу на ринку безпілотників. Українські компанії, що працюють на ньому, активно розвиваються і масштабують свій бізнес. Цей позитивний досвід буде поширено на “Армію роботів”.

Федоров показав новітніх роботів з турелями для ЗСУ

Кореспонденти Business Insider зазначають, що широке застосування дронів і роботів є однією з відмінних рис російсько-української війни. Найчастіше обидві сторони конфлікту використовують повітряні, а не наземні безпілотники. Федоров і United24 хочуть змінити цю ситуацію. Роботизовані платформи мають значний потенціал. Вони придатні для виконання широкого спектра завдань.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно