ГоловнаТехноRedmi Smart Band 2: маловідомий «розумний» браслет за доступною ціною

Redmi Smart Band 2: маловідомий «розумний» браслет за доступною ціною

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Redmi Smart Band 2 – назва, яка багатьом може бути незнайома, але вона заслуговує на увагу. Цей розумний браслет, доступний за менш ніж 20 євро, який надає цікаві можливості для моніторингу здоров’я та активного способу життя.

Подробиці

Вартість пристрою на “Амазоні” становить лише €19,75. Цей цінник робить девайс привабливим вибором для тих, хто шукає бюджетний пристрій із функціями відстежування фізичної активності, отримання сповіщень і багатьом іншим.

Redmi Smart Band 2: основні особливості

Аксесуар вагою всього 14,9 грам і з товщиною менше 9,99 мм вирізняється легкістю і компактністю. На його TFT-динамічному екрані діагоналлю 1,47″ відображається більше корисної інформації порівняно з більш віковими аналогами на кшталт Xiaomi Smart Band 7.

Redmi Smart Band 2: маловідомий пристрій за доступною ціною

Однак головна цінність “двійки” полягає в її функціональності: гаджет сумісний із понад 30-ма режимами тренувань, забезпечує моніторинг пульсу в режимі реального часу, відстежує якість сну і перевіряє рівень насичення крові киснем.

Довга автономна робота аж до 2 тижнів – ще одна перевага Redmi Smart Band 2, укупі зі стійкістю до води згідно з вимогами протоколу 5ATM.

Резюмуючи все перераховане вище, можна констатувати, що Redmi Smart Band 2 є підходящим вибором для тих, хто шукає доступне і функціональне рішення для відстеження свого фізичного стану і способу життя.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: