ГоловнаТехноОфіційно підтверджені характеристики флагмана realme GT 5

Офіційно підтверджені характеристики флагмана realme GT 5

Компанія “Ріалмі” анонсувала презентацію нового флагманського смартфона свого виробництва GT 5 на 28 серпня і випустила рекламний постер з характеристиками перспективної новинки.

Детальності

Згідно з оприлюдненою картинкою, апарат “приріс” чіп-системою Snapdragon 8 Gen 2. Найбільш просунутий варіант пристрою отримає конфігурацію пам’яті 24 Гб/1 Тб.

Для поліпшених ігрових і візуальних вражень realme GT 5 буде оснащений візуальним співпроцесором PixelWorks X7.

Realme GT 5 запускає Geekbench з процесором Snapdragon 8 Gen 2 SoC

Президент китайського підрозділу realme підтвердив, що екран підтримуватиме частоту оновлення 144 Гц. З такими характеристиками GT 5 конкуруватиме на ринку Піднебесної з нещодавно анонсованими флагманами Redmi K60 Ultra, OnePlus Ace 2 Pro і iQOO 11S.

Однією з головних визначних пам’яток новинки є можливість поставки відразу з двома варіантами АКБ – на 4600 і 5200 мА/год. До першої версії додається зарядка на 150W, до другої – на 240W.

Інформації про терміни появи GT 5 на світовому ринку поки немає. З чуток, Pro-версія пристрою отримає чип-систему Snapdragon 8 Gen 3, дисплей із вигнутими краями і камеру з перископічним зумом. Дата презентації GT 5 Pro безпосередньо залежить від терміну дебюту зазначеного вище процесора.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно