ГоловнаТехноТак не вміє навіть iPhone: дисплей флагмана OnePlus працюватиме під дощем

Так не вміє навіть iPhone: дисплей флагмана OnePlus працюватиме під дощем

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Китайський бренд OnePlus готує до прем’єри новий флагман Ace 2 Pro. Він буде представлений широкій публіці наступного тижня. Компанія застосувала у флагмані революційну для світу мобільних пристроїв технологію. Вона отримала назву Rainwater Touch Control.

Подробиці

Ace 2 Pro першим на планеті отримав дисплей, здатний працювати під дощем. Завдяки спеціальним алгоритмам він безпомилково розпізнає дотики мокрих пальців.

Робота революційної технології була продемонстрована китайським вендором у рекламному ролику, в якому новітній флагман порівнюється з топовим iPhone 14. Обидва апарати помістили в спеціальну камеру. Для імітації дощу автори відеоролика використовували форсунки. Ace 2 Pro впорався з тестом на відмінно, чого не можна сказати про смартфон Apple.

Відомо, що новий флагман OnePlus комплектуватиметься Snapdragon 8 другої генерації, топовим дисплеєм Q9+ від компанії BOE, 50 Мп камерою і АКБ з підтримкою 150 Вт дротової зарядки. Ємність ОЗП складе 24 Гб, а ПЗП – 1 ТБ. Смартфон дебютує на ринку 16 серпня.

https://www.youtube.com/watch?v=bdyEDETEzMU&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.unian.net%2F&feature=emb_imp_woyt

Стрічка новин: