ГоловнаТехноSamsung Galaxy S23 нарешті отримав OneUI 6 на базі Android 14

Samsung Galaxy S23 нарешті отримав OneUI 6 на базі Android 14

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія “Самсунг” почала випуск бета-версії свого перспективного призначеного для користувача скіна OneUI 6 для серії смартфонів Galaxy S23. Новинка покликана привнести Android 14 на флагманські девайси цього року випуску і пропонує різні зміни, включаючи новий візуальний дизайн.

Подробиці

В офіційному прес-релізі південнокорейський технологічний гігант офіційно оголосив про програму бета-тестування OneUI 6 для всіх представників лінійки Galaxy S23. Взяти участь поки що можуть лише власники пристроїв зі Сполучених Штатів, Південної Кореї та Німеччини. Даних про терміни доступності експериментальної версії прошивки в інших регіонах поки немає.

Особам, зацікавленим у використанні своїх пристроїв Galaxy S23 з Android 14, достатньо перейти в застосунок Samsung Members, клікнути на тематичний банер і слідувати інструкціям.

OneUI 6 від Samsung пропонує низку візуальних змін, серед яких новий стиль шрифту за замовчуванням, осучаснена швидка панель і ввімкнена за замовчуванням смуга управління яскравістю серед інших.

Стрічка новин: