ГоловнаТехноNokia готується почати продажі відновлених смартфонів

Nokia готується почати продажі відновлених смартфонів

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Нокія” планує почати продаж відновлених телефонів у рамках анонсованої раніше стратегії екологічної стійкості, йдеться в опублікованому компанією HMD Global звіті про свої досягнення у сфері сталого розвитку на 2023 рік.

Детально

Документ, серед іншого, містить перелік заходів, вжитих ліцензіатом Nokia для поліпшення свого профілю стійкості. Поряд з кампанією з посадки дерев, розробник мобільних пристроїв збирається ремонтувати гаджети свого виробництва з метою їх подальшого перепродажу.

Nokia активно підтримує ініціативи в галузі екологічної стійкості. Однією з них є виключення з упаковки смартфонів і планшетів кількох аксесуарів на кшталт зарядних пристроїв і дротової гарнітури. Компанія також продовжує працювати над іншими ініціативами в цій галузі. HMD Global повідомила, що наразі її співробітники посадили понад 418 000 дерев, і ця ініціатива поширюється на інші країни завдяки партнерству з Ecology.

Завдяки зусиллям, яких докладають у сфері стійкості, Nokia отримала кілька нагород, включно з екологічною премією Ecovardis Platinum за 2023 рік за чудові практики стійкості на світовому рівні.

Nokia готується в місяці, що залишилися до 2023 року, почати продажі відновлених смартфонів

Крім цього, в рамках програми з переробки старих телефонів споживачі зможуть придбати вживані пристрої у Великій Британії та Німеччині. Планується, що це починання згодом пошириться на інші ринки, що дасть можливість покупцям купувати б/в вживані, але довговічні апарати за доступнішою ціною.

HMD має намір жертвувати зворотні та відремонтовані телефони благодійним організаціям (нужденним громадянам уже передано майже 700 пристроїв). Також було видалено понад 3,5 тонн пластику з річок.

Ініціатива HMD Global з ремонту та перепродажу вживаних телефонів Nokia наразі обмежується операціями в Європі. Поширення ініціативи на інші регіони очікується в найближчому майбутньому.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: