ГоловнаТехно"Народний" Galaxy S23 FE постав на якісних рендерах

“Народний” Galaxy S23 FE постав на якісних рендерах

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У Twitter-акаунті Onleaks, що належить відомому інсайдеру Стіву Хеммерстофферу, з’явилися якісні рендери “народного” смартфона Galaxy S23 FE, який представляє собою більш доступну версію Galaxy S23.

Подробиці

Ходили чутки, що керівництво південнокорейської корпорації Samsung відмовилося від виведення на ринок цієї моделі. Останні інформаційні витоки говорять про те, що це не так. Новинка дебютує на ринку восени. Опубліковані Хеммерстоффером рендери є ще одним доказом того, що доступна версія флагмана дійсно побачить світ.

"Народний" Galaxy S23 FE постав на якісних рендерахВізуально Galaxy S23 FE від дорожчого Galaxy S23 нічим відрізнятися не буде. Основні відмінності полягатимуть у технічних характеристиках.

"Народний" Galaxy S23 FE постав на якісних рендерахСмартфон отримає 120-гернцевий 6,4″ AMOLED-екран. Що стосується чіпсета, то однозначна інформація з цього приводу у відкритому доступі відсутня. Одні джерела стверджують, що Galaxy S23 FE комплектуватиметься Exynos 2200. За словами інших джерел, у нього буде встановлено Snapdragon 8 першого покоління.

"Народний" Galaxy S23 FE постав на якісних рендерахРоздільна здатність основної камери становитиме 50 Мп. Смартфон комплектуватиметься підекранним сканером відбитків. Ємність АКБ складе 4 500 мА*год. Її можна буде заряджати за допомогою 25 Вт адаптера. Новинка буде доступна для придбання в конфігураціях 6/126 і 8/256 ГБ. Galaxy S23 FE належить стати першим смартфоном Samsung, який буде поставлятися з попередньо встановленою One UI 6.0.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: