ГоловнаТехноSamsung Galaxy S24 Ultra може отримати камеру з 5-кратним оптичним зумом

Samsung Galaxy S24 Ultra може отримати камеру з 5-кратним оптичним зумом

Перспективний смартфон Galaxy S24 Ultra отримає значне оновлення камери. Серед запланованих нововведень – розширення можливостей зуму до 5х.

Детально

Для досягнення зазначеної мети розглядається можливість відмови від поточного 3-кратного телескопічного датчика, який наразі працює в парі з 10-кратним перископічним об’єктивом. Цей крок знаменує відхід від подвійного встановлення датчика зуму, представленого в Galaxy S21 Ultra, і потенційно прокладе шлях до більш досконалої системи zoom.

Еволюція оптики “Самсунг” у смартфонах S-серії заслуговує на пильну увагу. Так, у Galaxy S20 Ultra була представлена революційна камера зі 100-кратним цифровим зумом завдяки 48-Мп телеоб’єктиву з 4-кратним оптичним зумом. Згодом Galaxy Note 20 Ultra отримав 12-Мп телеоб’єктив із 5-кратним оптичним зумом і вражаючим 50-кратним просторовим зумом.

В останніх моделях на кшталт S21 Ultra/S22 Ultra/S23 Ultra з’явилися по два телеоб’єктиви з роздільною здатністю 10 Мп кожен. Така установка дозволяла використовувати 3-кратний і 10-кратний оптичний зум за допомогою кожного обʼєктива, тоді як максимальний космічний зум був обмежений 100-кратним значенням до виходу S23 Ultra.

Початкові чутки припускали, що в Galaxy S24 Ultra з’явиться новий телеоб’єктив зі змінним зумом, який, можливо, міститиме систему з трьох камер. Однак наступні повідомлення вказують на те, що “Самсунг” змінив свої плани і вирішив зберегти поточну конфігурацію камери для Galaxy S24 Ultra.

Потенційне включення камери з 5-кратним оптичним зумом в Galaxy S24 Ultra являє собою знакову подію для любителів фотографії та користувачів смартфонів. Очікується, що майбутній флагман буде володіти вражаючими можливостями зуму, дозволяючи знімати складні деталі зі значної дистанції.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно