ГоловнаВійськові технологіїФедоров показав ураження "Ока Мордора" безпілотником Phoenix 03 Heavy

Федоров показав ураження “Ока Мордора” безпілотником Phoenix 03 Heavy

Керований українським оператором безпілотник-камікадзе успішно вразив встановлений на окупованій частині Херсонщини комплекс “Муром-П”. Окупанти використовували його для цілодобового спостереження за маневрами ЗСУ.

Детально

Михайло Федоров опублікував у Telegram пост, з якого випливає, що для ураження “Ока Мордора” українські військові використовували FPV-апарат Phoenix 03 Heavy. Він був придбаний для української армії за допомогою коштів, зібраних через платформу UNITED24.

Керівник Мінцифри опублікував відеоролик з операцією зі знищення російського комплексу спостереження. За словами міністра, загалом “Армія дронів” передала на фронт 100 таких літальних апаратів. Таким чином, незабаром противник втратить багато військової техніки. Її буде знищено за допомогою дронів-камікадзе.

Phoenix 03 Heavy розробили українські фахівці з команди “Модуль-5”. Ударний квадрокоптер призначений для знищення легкоброньованої техніки та особового складу. Його можна використовувати за будь-яких погодних умов. Причому як вдень, так і вночі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно