ГоловнаВійськові технологіїНазвано характеристики новітнього танка Leopard2A8

Названо характеристики новітнього танка Leopard2A8

Натомість переданих ЗСУ танків Leopard2A6 бундесвер замовив 18 новітніх машин Leopard2A8. За даними Army Recognition, спочатку німецька армія планувала придбати танки Leopard2A7+. Тим часом укладений з Krauss-Maffei Wegmann контракт передбачає поставку 18 одиниць танків у модифікації Leopard2A8.

Подробиці

Журналісти Army Recognition зазначають, що в основу 2A8 покладено розроблену для Угорщини модифікацію 2A7HU. Раніше офіційний Будапешт замовив у Krauss-Maffei Wegmann 44 таких танки. Leopard 2A8 комплектуватимуть новою силовою установкою і модернізованою системою активного захисту Trophy. Крім цього, він отримає поліпшений захист від мін і протитанкових засобів, систему ситуаційної обізнаності та зв’язок.

Названо характеристики новітнього танка Leopard2A8
Угорська модифікація Leopard 2A7HU

Для бронювання 2A8 буде використовуватися багатошарова композитна броня III покоління, що складається з високотвердої сталі, вольфраму, керамічних компонентів і пластикового наповнювача. Новітня оптика дасть змогу екіпажам Leopard 2A8 вести розвідку на значних відстанях. Для забезпечення комфорту членам екіпажу в танку буде встановлена додаткова система охолодження.

Танк у модифікації 2A8 можна буде використовувати для ведення вогню програмованими снарядами. У них можна встановлювати час детонації з метою максимізації пошкоджень і мінімізації супутнього збитку. Leopard 2A8 отримає гармату Rheinmetall L55. Таке саме знаряддя встановлюється на 2A7+.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно