ГоловнаВійськові технологіїНа озброєнні ЗСУ з'явилися всюдиходи BvS 10 і Bv 206S

На озброєнні ЗСУ з’явилися всюдиходи BvS 10 і Bv 206S

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Цього тижня в соцмережах з’явився відеоролик, у якому зафіксовано експлуатацію українською армією всюдиходів BvS 10 і Bandvagan 206S. Офіційно про передачу цієї техніки ЗСУ нічого не повідомлялося. Найімовірніше, що всюдихід BvS 10 поставили в Україну з Нідерландів або Великої Британії. Bandvagan 206S могла передати Італія.

Деталі

Всюдихід Bv 206S характеризується високою прохідністю по важкопрохідній місцевості. Він являє собою броньований варіант Bv 206. Такі всюдиходи перебувають на озброєнні шведської, французької, німецької, іспанської та італійської армій.

Всюдихід BvS 10Спочатку Bv 206 розроблявся для експлуатації в Арктиці, джунглях або пустелях. Разом із водієм у нього поміщається 11 осіб. Броня Bv 206S забезпечує захист екіпажу від вогню стрілецької зброї і невеликих осколків артилерійських снарядів. Як озброєння в Bv 206S використовується кулемет.

Всюдихід BvS 10На відміну від Bv 206S всюдихід BvS 10 є дволанковим. У рух він приводиться за допомогою потужного 5,9-літрового дизельного двигуна Cummins. Всюдихід здатний брати на борт до 5 тонн корисного навантаження. На нього можна встановлювати додаткові модульні підсистеми на кшталт кріплень, броні та озброєнь.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: