ГоловнаТехноОфіційно підтверджено характеристики дисплея Realme GT Neo 5 SE

Офіційно підтверджено характеристики дисплея Realme GT Neo 5 SE

Бренд “Ріалмі” випустив кілька тизерів для перспективного смартфона свого виробництва GT Neo 5 SE. Перші з них показали задню частину пристрою, а більш свіжі продемонстрували дисплей і основні характеристики. Додаткові подробиці про дизайн фронтальної панелі надав техноблогер Digital Chat Station, який опублікував зображення телефону в стилі lifestyle.

Подробиці

GT Neo 5 SE оснащений плоским 1,5К-дисплеєм 144 Гц з розташованим по центру перфораційним отвором. OLED-дисплей на 6,74″ підтримує високочастотне ШІМ затемнення 2160 Гц, володіє максимальною яскравістю 1400 ніт і має вбудований TouchID. По периметру видно тонкі безелі.

GT Neo 5 SE стане одним із перших смартфонів на базі новітнього чипсета Snapdragon 7+ Gen 2 разом з оперативною пам’яттю LPDDR5x і сховищем UFS 3.1. Топовий варіант пристрою може бути оснащений 16 Гб оперативної пам’яті і сховищем на 1 ТБ. Апарат отримає АКБ ємністю до 5 500 мА/год. з підтримкою швидкої зарядки 100W.

За оптику відповідатиме потрійна камера з головним об’єктивом на 64 Мп і селфі-датчик на 16 Мп, а за управління – тандем прошивок у складі Android 13/RealmeUI 4.0.

Ціна пристрою, залежно від обсягу пам’яті, складе від ¥2000 до ¥3000, що еквівалентно $291-436. Презентація в Китаї очікується 04 квітня.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно