ГоловнаТехноАнонсовано бета-версію Counter-Strike 2

Анонсовано бета-версію Counter-Strike 2

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Студія Valve таки спромоглася оголосити про перше за 10 років оновлення “Каунтер-Страйк”. Заяву про вихід бета-версії Counter-Strike 2 розробники зробили в середу, 22 березня.

Подробиці

Counter-Strike – це відеогра в жанрі шутера від першої особи, яку спочатку було розроблено як модифікацію популярної гри Half-Life у 1999 році, створеної розробниками Мінь Ле і Джессом Кліффом. Ці хлопці трохи пізніше разом із Valve Corp. розробили повноцінний “Каунтер-Страйк”. Гра швидко завоювала популярність, ставши однією з найбільш затребуваних в онлайн-сегменті. Counter-Strike 1.6 було випущено 2003 року, і вона залишалася найпопулярнішою версією гри до виходу CS: Global Offensive (CS:GO) 2012 року. Остання не змінювалася понад 10 років.

Valve пропонує обмежену бета-версію новинки для обраних членів геймерської спільноти. Counter-Strike 2 було повністю перероблено з метою оновлення всіх систем і контенту. Valve перевела гру на останню версію власного рушія Source 2, що призвело до помітного поліпшення якості графіки. CS 2 “приросла” більш чіткими текстурами, реалістичнішим освітленням і додатковою геометрією.

Valve використовує трирівневий підхід до дизайну. Карти Touchstone, такі як Dust 2, залишаться недоторканими. На картах для апгрейду буде використовуватися покращений конвеєр освітлення для підвищення реалістичності матеріалів і віддзеркалень. Крім того, студія планує повністю переробити кілька рівнів, щоб використовувати всі переваги згаданого раніше рушія.

Геймплей також було покращено з переходом на Source 2. Зокрема, димові гранати тепер існуватимуть як об’ємні 3D-об’єкти в ігровому світі, що дасть змогу їм реагувати на інші елементи гри. Valve також перебудовує серверну архітектуру для підтримки суб-тактових оновлень, що має зробити нову частину гри найбільш “чуйною” версією Counter-Strike на сьогодні. Це буде найбільшою зміною в геймплеї порівняно з минулою грою, яка покладалася на 64-тактові оновлення для реєстрації рухів та інших дій на кшталт стрільби тощо.

Анонс компанією Valve гри Counter-Strike 2 викликав великий ажіотаж в ігровій спільноті. Завдяки поліпшеній графіці, вдосконаленому геймплею та переробленій архітектурі серверів, CS 2 обіцяє подарувати своїм фанатам нові захопливі враження.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: