ГоловнаТехноMicrosoft надала користувачам з України безкоштовний доступ до нейромережі DALL-E

Microsoft надала користувачам з України безкоштовний доступ до нейромережі DALL-E

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Пошуковик Bing, інтегрований у браузер Edge, що належить Microsoft, отримав нову функцію. Вона називається Bing Image Creator. З її допомогою українські користувачі можуть безкоштовно отримати доступ до нейромережі DALL-E, призначеної для створення зображень на основі користувацьких описів.

Подробиці

Розробником DALL-E є північноамериканський стартап OpenAI. У США ця нейромережа користується популярністю. Вона здатна генерувати картинки на підставі словесних описів. Донедавна доступ до нейромережі був тільки у власників підписки. Корпорація Microsoft є найбільшим інвестором OpenAI. Протягом наступних кількох років розробник нейромереж отримає від софтмейкера 10 млрд USD. Тісна співпраця зі стартапом дозволила корпорації надати користувачам Edge доступ до DALL-E на безоплатній основі.

Bing Image CreatorДля створення зображення за допомогою Bing Image Creator достатньо ввести текстовий запит у рядку пошуку або в чаті, після чого вибрати “Створити зображення”. У відповідь нейромережа згенерує кілька картинок. Користувачам доступна можливість редагування створених DALL-E зображень на свій розсуд.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: