ГоловнаТехноМаск назвав наклепниками ЗМІ, які звинуватили його в шахрайстві з охопленнями у...

Маск назвав наклепниками ЗМІ, які звинуватили його в шахрайстві з охопленнями у Twitter

На початку тижня користувачі Twitter звернули увагу на появу в новинній стрічці твітів Ілона Маска. Вони примусово демонструвалися навіть тим юзерам, які ніколи не були підписані на мільярдера. Журналісти The Verge підрахували, що в середньому алгоритми Twitter демонстрували користувачам по шість публікацій Маска. Джерела видання стверджують, що їхню роботу було змінено за вказівкою Джеймса Маска, який доводиться новому власнику платформи двоюрідним братом.

Подробиці

На думку журналістів, це було зроблено після того, як присвячений Супербоулу твіт Джозефа Байдена набрав утричі більше переглядів, ніж подібна публікація Ілона Маска. До слова, згодом мільярдер її видалив. Після зміни алгоритмів популярність твітів підприємця збільшилася в 1 000 разів.

Ілон МаскНа справедливе обурення користувачів Маск відреагував майже одразу. Штучне збільшення охоплень він пояснив технічною помилкою. Тим часом учора він зробив заяву про те, що кількість його постів у новинних стрічках користувачів у понеділок “нормальний рівень” не перевищувала. Публікації ЗМІ з цього приводу дійсності не відповідають. Технічна помилка справді мала місце, проте її було швидко усунуто.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно