ГоловнаТехноXiaomi випустила друге покоління рацій Walkie Talkie

Xiaomi випустила друге покоління рацій Walkie Talkie

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” явила світу друге покоління фірмової рації Walkie Talkie. Зазначені апарати продовжують надавати гідну конкуренцію смартфонам з їхніми універсальними тарифами “все включено”. Цільова аудиторія переговорних пристроїв – любителі пригод на природі та фанати екстриму.

Подробиці

Головні переваги Walkie Talkie 2S перед попередниками – більш легкий і тонкий корпус (130 гр.; 15 мм), що забезпечує більш надійний хват. Пристрій має потужність передавання 4W (покриття до 5 км у міських районах) і оснащений зручним кольоровим РК-дисплеєм 1,7″ з чіткою і точною деталізацією.

Xiaomi випустила друге покоління рацій Walkie Talkie

Ємність вбудованого акумулятора – 2 190 мА/год. Для його підзарядки використовується USB Type-C. Заявлена автономність – 5 повних діб у режимі очікування, що вище, ніж у минулої моделі.

Інші переваги рації – захист від бризок за протоколом IP64, вбудоване радіо ФМ, вхід mini-jack для навушників, до 80 налаштовуваних каналів, підтримка Bluetooth і фірмового ПЗ, можливість під’єднання TWS-навушників для забезпечення максимальної конфіденційності під час спілкування.

Вартість новинки в перерахунку з юанів на євро – €41. Продажі Walkie Talkie 2S стартують найближчим часом.

Головні новини: