ГоловнаТехноXiaomi покращила камеру Xiaomi 14 Ultra за допомогою нового оновлення

Xiaomi покращила камеру Xiaomi 14 Ultra за допомогою нового оновлення

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi 14 Ultra є одним із найкращих смартфонів для тих, хто шукає максимальну фотографічну якість. Його камери були розроблені у співпраці з Leica і поліпшені після останнього апдейту.

Деталі

Згідно з відомостями Gizmochina, китайський техногігант нещодавно випустив оновлення для Xiaomi 14 Ultra, яке ще більше покращує якість камер і виправляє деякі помилки.

Xiaomi поліпшила камеру Xiaomi 14 Ultra за допомогою нового оновлення

Зазначений апарат має основну камеру SONY LYT-900 50MP OIS зі змінною діафрагмою (f/1,63-f/4.0). Додатково встановлено два сенсори SONY IMX858 50MP OIS: один з діафрагмою f/1,8 і фокусною відстанню 75 мм, інший – f/2,5 і 120 мм. Завдяки апдейту результати зйомки стали ще кращими.

Оновлення 1.0.12.0.UNACNXM “вагою” 6,8 Гб містить останнє виправлення безпеки і поліпшення для телеоб’єктива Xiaomi 14 Ultra. Також поліпшено фокусування і зменшено “шум” на фотографіях, зроблених за допомогою телеоб’єктива.

Наразі оновлення доступне тільки через китайське ПЗП. Версії для глобальних і європейських пристроїв на HyperOS з’являться пізніше, зазначається в публікації.

Головні новини: