ГоловнаТехноXiaomi MIX Flip стане самим бюджетним складним смартфоном

Xiaomi MIX Flip стане самим бюджетним складним смартфоном

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi MIX Flip незабаром вийде на світовий ринок і стане одним із найдоступніших складних пристроїв. Очікується, що “розкладачка” буде представлена найближчим часом і складе конкуренцію самсунгівській моделі Galaxy Z Flip 5.

Подробиці

Остання сертифікація дітища китайського техногіганта, що включає апарат з літерою “G” (Global) в номерному символі, вказує на орієнтованість на світовий ринок. Іншими словами, складаний смартфон MIX Flip буде доступний за межами Піднебесної. Очікується, що запуск відбудеться в липні або трохи пізніше.

Згідно з Gizmochina, новинка отримала сертифікат NBTC для глобальної моделі з кодовим позначенням 2405CPX3DG. Незважаючи на обмежену інформацію, учасники ринку пророкують новинці велику кількість передових характеристик, включно з процесорною системою Snapdragon 8 Gen 3 і оптикою на чолі з 50-мегапіксельним об’єктивом OV50E від OmniVision.

Xiaomi MIX Flip гарантовано вийде на світовий ринок із представницьким переліком передових можливостей

Перспективна “розкладачка” матиме два екрани: гнучкий внутрішній і великий зовнішній для виконання широкого спектра всіляких дій.

Очікується, що новий смартфон стане флагманом у своєму сегменті за рахунок здатності запропонувати споживачам високу якість і функціональність за конкурентоспроможною ціною.

Головні новини: