ГоловнаТехноLogitech випустила бездротові навушники Zone 300: для чистого звучання і свободи пересування

Logitech випустила бездротові навушники Zone 300: для чистого звучання і свободи пересування

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Нещодавно для багатьох офіс був тихим місцем для роботи. Сьогодні людям потрібно працювати в різних місцях, зокрема вдома, в громадських місцях або в офісних приміщеннях. Тому знайти «тихе місце для роботи» стає дедалі складнішим.

Незалежно від того, робота у сфері маркетингу, HR, продажів, чи виконання однієї з тих дуже важливих допоміжних ролей, наприклад, асистента керівника, є чітке розуміння, що зручні навушники мають велике значення. Це особливо актуально, якщо робота з дому і в шумному середовищі або в офісі, де є фактори відволікання від завдань.

Logitech Zone 300

Буває важко знайти доступні за ціною бездротові навушники, які б мали чудовий звук і були розроблені з урахуванням принципів сталого розвитку. До цього часу! Представляємо Logitech Zone 300 – нові незамінні бездротові навушники з чудовим звуком. Вони дарують свободу руху і можливість залишатись на зв’язку під час роботи або просто прослуховування.

Чудовий звук для дзвінків і не тільки

Впевнені, багатьом знайоме це відчуття: під час роботи вдома доводиться повторювати свої слова, тому що голос погано чути через усі сусідські шуми. Навушники Logitech Zone 300 допоможуть бути чітко почутими завдяки двом мікрофонам з функцією шумозаглушення на подовженій гарнітурі. Обидва мікрофони мають індивідуальний алгоритм заглушення фонових шумів.

Logitech Zone 300

Крім цього, є можливість налаштувати звук на власний смак. За допомогою програми Logi Tune для ПК або мобільного додатку можна налаштувати фільтрацію фонового звуку, еквалайзер, рівень гучності мікрофона та динаміка. Навушники також чудово працюють коли у вас щоденні дзвінки в Microsoft Teams або Zoom. Logitech Zone 300 сумісні з провідними платформами для відеоконференцій, тож можна відразу переходити до тієї чи іншої хмарної відео-платформи.

Цілодобова свобода бездротового зв’язку

Ніхто не хоче бути прив’язаним до свого робочого місця цілий день. Logitech Zone 300 дозволяють вільно пересуватися та залишатися на надійному зв’язку за допомогою багатоканального Bluetooth на відстані до 30 метрів. При перемиканні між комп’ютером і смартфоном, навушники також автоматично перемикаються.

Гарнітура для тих, хто працює довгими днями, а потім використовує навушники під час відпочинку, Logitech Zone 300 забезпечує до 20 годин прослуховування і 16 годин розмов на повному заряді акумулятора. Навіть якщо забули зарядити – швидкі п’ять хвилин заряджання забезпечать цілу годину розмов.

Легка конструкція пристрою важить лише 122 грами, а м’які амбушури роблять її зручною для використання протягом усього дня.

Вибір, який вам сподобається

Розробляючи навушники Zone 300, команда Logitech ретельно продумала чудовий звук, щоб ви могли чути і бути почутими, забезпечила тривалий час роботи від акумулятора та свободу, яку дарує бездротовий зв’язок.

Logitech Zone 300

У Logitech також глибоко замислилися над тим, як продукти впливають на навколишнє середовище, і вжили відповідних заходів. Відданість принципам сталого розвитку впливає на дизайнерські рішення – від матеріалів і упаковки до взаємодії з користувачем. Пластикові деталі Logitech Zone 300 щонайменше на 42%* складаються з сертифікованого переробленого пластику. Це дає друге життя пластику зі старої побутової електроніки та допомагає зменшити наш вуглецевий слід. Паперова упаковка Logitech Zone 300 походить із сертифікованих FSC™ лісів та інших контрольованих джерел. Обираючи цей продукт, ви підтримуєте відповідальне управління світовими лісами. Вуглецевий слід цього продукту становить 8,5 кг CO2e. У Logitech докладаємо всіх зусиль, щоб зменшити його, і тому звели залишковий вуглецевий вплив до нуля.

Ціна та доступність

Бездротова гарнітура Logitech Zone 300 (3399,00 грн) доступна на сайті www.logitech.com.ua та в інших магазинах у чорному, білому та рожевому кольорах.

Головні новини: