ГоловнаТехноTelegram припинив приймати платежі з карт російських банків

Telegram припинив приймати платежі з карт російських банків

У власників карток російських кредитних організацій виникли складнощі з оплатою Telegram Premium. Першими про це повідомили власники каналу Telegram Info.

Подробиці

У повідомленні наголошується, що при спробі оплатити підписку через @premiumbot на екрані з’являється повідомлення про неможливість проведення транзакції. Власникам карток офіційний чат-бот рекомендує звернутися до банківської установи, яка емітувала картку.

TelegramЗ опублікованих користувачами месенджера коментарів випливає, що аналогічну проблему можна було спостерігати наприкінці літа минулого року. До речі, автоматизовані платежі також не працюють.

TelegramНа момент підготовки матеріалу приймання платежів за підписку було відновлено. Наскільки добре працює система, сказати поки складно. Експерти схиляються до думки, що збій мав місце на боці Telegram, а не банків-емітентів.

У січні Telegram Роскомнагляд заніс до переліку зарубіжних месенджерів. З 1 березня банки та інші фінансові організації, що працюють у Росії, не матимуть права передавати платіжну інформацію через Telegram. Приймання оплати за передплату цей захід торкнутися не має.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно