ГоловнаВійськові технологіїУкраїнську систему ППО буде посилено радарами Ground Master 200

Українську систему ППО буде посилено радарами Ground Master 200

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Себастьєн Лекорню, який обіймає посаду глави французького МО, пообіцяв закупити для ЗСУ радари GM 200. За словами міністра, у 2022 році він отримав запит на поставку Ground Master 200 від свого колеги Олексія Резнікова.

Подробиці

Радари GM 200 виробляються оборонним гігантом Thales Group. Контракт із ним буде укладено найближчим часом. Обладнання для посилення української системи ППО буде оплачено за рахунок коштів спеціального фонду, створеного владою Франції спеціально для підтримки України.

Французький радар Ground Master 200Згідно із заявою Юрія Ігната, зробленою ним під час виступу в ефірі телемарафону, радари GM 200 здатні виявляти повітряні цілі на відстані до 250 км. Представник Повітряних сил акцентував увагу на тому, що наявність таких радарів дозволить українським розрахункам ППО виявляти російські ракети завчасно.

Французький радар Ground Master 200Ігнат додав, що “очима” українських Повітряних сил є радіотехнічні війська. Надходження на їхнє озброєння радарів західного зразка призведе до посилення національної системи ППО. У результаті відсоток перехоплюваних українськими зенітниками ворожих ракет збільшиться.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: