ГоловнаТехноІлон Маск придумав, як утримати рекламодавців, які залишають Twitter

Ілон Маск придумав, як утримати рекламодавців, які залишають Twitter

У 2021 році 90% доходу було отримано Twitter від розміщення реклами. Найбільше реклами у США компанія продає під час проведення Супербоула. Цього року вона може компенсувати великим брендам витрати, пов’язані з розміщенням реклами під час фінальної гри НФЛ.

Подробиці

За даними WSJ, великі рекламодавці зможуть розраховувати на отримання 250 000 USD. Для цього вони повинні витратити на розміщення реклами до кінця лютого не менше 500 000 USD.

З розісланого рекламодавцям листа випливає, що на отримані від Twitter 250 000 USD вони зможуть придбати під час Супербоула просувні твіти. Під Супербоулом слід розуміти щорічну фінальну гру чемпіонату НФЛ. Під час проведення змагань у США продається найбільше реклами.

У 2021 році рекламний дохід Twitter склав близько 5,1 млрд USD. У сукупній структурі доходів компанії на рекламу припало 90%. У 2022 році після переходу платформи під контроль Ілона Маска багато великих рекламодавців призупинили маркетингову активність у Twitter. Дані Sensor Tower свідчать про те, що зі 100 найбільших рекламодавців у січні рекламу в соцмережі не розмістили 75. Передбачається, що компенсація частини витрат на рекламу дасть змогу Twitter повернути рекламодавців.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно