ГоловнаТехноXiaomi 12S Ultra може бути знято з виробництва через дострокове досягнення цільового...

Xiaomi 12S Ultra може бути знято з виробництва через дострокове досягнення цільового рівня продажів

“Сяомі” подумує про зняття з виробництва моделі смартфона Xiaomi 12S Ultra, що дебютувала минулого року, через “дострокове досягнення запланованого рівня продажів”. Про відповідні плани китайську публіку поінформував генеральний директор розробника Лей Цзюнь.

Подробиці

Згаданий вище аргумент глава китайського техногіганта виклав у Weibo. Про те, що рішення вже ухвалено, свідчить зникнення девайса з платформи онлайн-продажів Xiaomi Mall. За межами Піднебесної пристрій не продавався.

У рекламних роликах “Сяомі” модель 12S Ultra позиціонувалася як “перший флагман преміум-класу, випущений після анонсованої співпраці з Leica”. В основу оптичної системи пристрою покладено 1-дюймовий сенсор “Соні IMX989”, доповнений головною камерою гігантського розміру. Тильна панель апарата обтягнута шкірою. У Китаї девайс продавали за $885.

У коментарях до допису в Лей Цзюня запитали про перспективи розроблюваного нині Xiaomi 13 Ultra. У відповідь функціонер дав зрозуміти, що презентація цієї моделі відбудеться на форумі MWC, що стартує в Іспанії 27 лютого.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно