ГоловнаGSMKyivstar підвищив вартість послуг, що надаються абонентам

Kyivstar підвищив вартість послуг, що надаються абонентам

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Першого січня мобільний оператор Kyivstar збільшив тарифи на надані абонентам послуги. Останні були попереджені про це завчасно за допомогою SMS-повідомлень.

Подробиці

У компанії з цього приводу зазначили, що вона йшла назустріч своїм клієнтам від самого початку російського вторгнення. Тривалий час послуги надавалися Kyivstar на безоплатній основі. У 2022 році мобільний оператор встановив в Україні 430 нових вишок зв’язку. Ці витрати не були закладені у фінансовий план. У зв’язку з цим їх необхідно якимось чином компенсувати.

Kyivstar збільшив вартість послуг Київстар ТБ і Домашній Інтернет. Разом з підвищенням тарифів зріс і обсяг надаваних мобільним оператором послуг. Тарифні плани були доповнені хвилинами і додатковими мегабайтами інтернету. Крім цього, абонентам доступна можливість підключення додаткових суперсил.

До слова, у 2023 році тарифи на послуги, що надаються, також планують переглянути lifecell і Vodafone. Необхідність цього кроку учасники ринку пояснюють зростанням витрат на закупівлю генераторів і відновлення зруйнованої інфраструктури.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: