ГоловнаВійськові технологіїРосія домовилася про постачання іранських ракет Fateh-110

Росія домовилася про постачання іранських ракет Fateh-110

Згідно із даними джерела WP, Кремль домовився з Іраном про розширення співпраці в оборонній сфері. Нібито Тегеран погодився поставити окупантам балістичні ракети.

Подробиці

Співрозмовники видання уточнили, що іранські заводи розпочали випуск першої партії ракет невеликої дальності Zolfaghar і Fateh-110. Радіус дії першої становить 700 км, а другої – 300 км. При невеликих дистанціях ударів ці ракети досить точні. Моделями з електрооптичною системою наведення можна керувати під час підльоту до цілі для коригування удару.

 Іранські балістичні ракетиРаніше аналогічні ракети від Тегерана отримали бойовики-хусити з Ємену. Вони вражали з їхньою допомогою нафтопереробні підприємства в державах Перської затоки.

Напередодні стало відомо, що Росія домовилася про постачання іранських літальних апаратів Arash-2. Вони потужніші за дрони Shahed-136, які вже застосовуються в Україні. Іранське МЗС продовжує наполягати на тому, що безпілотники Росії офіційний Тегеран не постачає. Неважко здогадатися, що передача окупантам балістичних ракет іранці також заперечуватимуть.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно