ГоловнаТехноНавушники Redmi Buds 4 і 4 Pro офіційно презентовані в Європі

Навушники Redmi Buds 4 і 4 Pro офіційно презентовані в Європі

Навушники Redmi Buds 4 Pro офіційно презентовано в Європі разом зі смартфонами модельного ряду Xiaomi 12T Series і першим в історії суббренду “Редмі” планшетом Redmi Pad. Урочистості з нагоди виведення пристроїв на ринок Старого світу відбулися вчора.

Подробиці

Pro-версія гарнітури Redmi Buds 4 Pro отримала кодек LDAC, подвійні динаміки, Hi-Res Audio і максимальну автономність у 36 годин (+6 год. у порівнянні з аналогом у базовому виконанні).

Навушники Redmi Buds 4 і 4 Pro офіційно презентовані в Європі

Понад те, новинка може похвалитися

  • подвійними динамічними випромінювачами 10 мм;
  • компактним дизайном;
  • інтуїтивно зрозумілою системою сенсорного управління;
  • опцією гібридного придушення зовнішніх шумів аж до 35 дБ, до розробки якої доклали руку фахівці Національного інституту метрології КНР.

Сполучення з iOS- і андроїд-смартфонами здійснюється через “Блютуз v5.2”. Зарядка тривалістю 5 хвилин гарантує безперебійну роботу гарнітури протягом 1 години. Використання зарядного кейсу підвищує тривалість експлуатації до 1,5 діб.

Про-версія Buds 4 отримала подвійний динамік 10+6 мм і підтримку кодеків SBC/ААС. Для налаштування оптимального рівня шумозаглушення передбачено три режими: легкий, збалансований і глибокий. Навушники захищені від води за протоколом IP54.

Вартість Buds 4 Pro в європейському роздробі починається з позначки €99,99 (+40 євро у порівнянні з ціною базової моделі). Обидва аксесуари доступні для покупки в білому і чорному колірному виконанні.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно