ГоловнаВійськові технологіїЗахідні системи зв'язку можуть бути атаковані Росією з космосу

Західні системи зв’язку можуть бути атаковані Росією з космосу

Російський президент Володимир Путін має можливості для здійснення атак на західні системи зв’язку. Росія може зробити це з космосу. Про це в інтерв’ю Mirror заявив Тоні Радакін, який обіймає посаду керівника штабу оборонного відомства Великобританії.

Детально

За словами адмірала, Російська Федерація може атакувати супутники зв’язку і GPS. Це може призвести до хаосу в країнах Заходу. Незважаючи на явний програш у військовому протистоянні з Україною, британський військовий застеріг від недооцінювання можливостей РФ. Радакін нагадав, що 2021 року Росія успішно випробувала нову зброю, знищивши об’єкт у космосі. Поряд із цим, вона має в своєму розпорядженні підводний і ядерний потенціал.

Минулого тижня ЗСУ завдали розгромної поразки окупантам у Лимані. Під час контрнаступальної операції місто було взято під контроль українською армією. Вцілілі окупанти ганебно відступили в напрямку Кремінної. Поряд із цим, ЗСУ вдалося просунутися на сім кілометрів углиб Херсонської області. Таким чином, деокупація України йде повним ходом.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно