ГоловнаВійськові технологіїВеликобританія поставить ЗСУ додаткові ракетні системи M270

Великобританія поставить ЗСУ додаткові ракетні системи M270

Українська армія отримає від Великобританії три ракетні системи M270. Про це напередодні заявив Бен Уоллес, який обіймає посаду керівника британського оборонного відомства. На озброєнні ЗСУ вже знаходяться три такі пускові установки. За словами Уоллеса, разом із трьома додатковими системами українська армія отримає «значну кількість» ракетних снарядів GMLRS.

Подробиці

Під час виступу на міжнародній конференції у Копенгагені британський чиновник зазначив, що поставлена ​​в Україну союзниками високоточна зброя використовується вкрай ефективно. ЗСУ вражають за їх допомогою командні центри та арсенали супротивника. За словами Уоллеса, в Лондоні задоволені тим, як використовується поставлене озброєння.

Нагадаємо, що перші ракетні комплекси M270 були поставлені Великобританією у липні. На відміну від HIMARS останні мають гусеничний хід. За рахунок цього вони можуть нести на борту одразу дві касети. Таким чином, з однієї установки за один раз можна випустити 12 снарядів GMLRS, що вражають цілі на відстані до 80 км.

До кінця серпня з Великобританії в Україну прибудуть кілька десятків артилерійських гармат, 1600 одиниць протитанкових ракетних систем, а також сотні дронів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно