ГоловнаТехноНазвано популярну функцію, яка скритно витрачає заряд батареї смартфона

Названо популярну функцію, яка скритно витрачає заряд батареї смартфона

Швидкість розряджання акумуляторного блоку смартфона залежить від кількох факторів. Йдеться про мобільні додатки та вбудовані функції. Вони можуть значно прискорювати процес розрядки.

Однією з таких функцій є обмін з оточенням. Тим часом ця функція досить «ненажерлива».

Подробиці

“Обмін з оточенням” використовується для пересилання файлів на сторонні мобільні пристрої. Якщо ви не збираєтеся обмінюватися файлами, її краще вимкнути. У разі потреби обміну даними функція може бути активована будь-якої миті.

Для її відключення у смартфоні Xiaomi необхідно вибрати в налаштуваннях мобільного пристрою розділ “Підключення та загальний доступ”. В меню ви побачите опцію «Обмін з оточенням». Напроти неї є тумблер. Його потрібно перевести у вимкнене положення.

На інших Android-пристроях для вимкнення функції необхідно вибрати в розділі налаштувань Google підрозділ «Пристрої та обмін даними». У ньому потрібно вимкнути функції «Показувати повідомлення» та «Обмін із оточенням».

Передача файлів з за допомогою функції "Обмін із оточенням"

Щоб надіслати файли за допомогою цієї функції на сторонні пристрої, потрібно активувати GPS, а також модулі Bluetooth та Wi-Fi. До речі, останні бездротові інтерфейси також сприяють прискоренню процесу розрядки акумулятора, тому їх також слід вимкнути.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно